4 jautienos nugarinės gabaliukų po 200 g,
500 g vyšninių pomidorų,
3 šakelių čiobrelių,
80 ml baltojo vyno,
druskos,
pipirų,
3 ančiuvių filė,
3 šaukštų kaparėlių,
3 skiltelių česnako,
2 šaukštų džiūvėsėlių,
3 šaukštų tarkuoto fermentinio sūrio,
3 šaukštų alyvų aliejaus.
GAMINIMAS:
Pomidorus perpjaukite perpus. Raudonėlius sukapokite, sumaišykite su pomidorais, įberkite druskos, pipirų, užpilkite baltuoju vynu ir troškinkite uždengus 15-20 minučių. Ančiuvius ir kaparėlius išgriebkite, sukapokite kartu su česnakais.
Sumaišykite su džiūvėsėliais, sūriu ir 2 šaukštais sviesto. Įberkite druskos ir pipirų. Mėsą aptepkite šaukštu alyvų aliejaus ir kepkite kepintuve 5 min. pavartant. Tuomet aptepkite kaparėlių mišiniu, uždenkite dangčiu ir kepkite dar 5 min. Patiekite su pomidorais.