Šventinis romšteksas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Šventinis romšteksas


INGREDIENTAI:

4 jautienos nugarinės gabaliukų po 200 g,
500 g vyšninių pomidorų,
3 šakelių čiobrelių,
80 ml baltojo vyno,
druskos,
pipirų,
3 ančiuvių filė,
3 šaukštų kaparėlių,
3 skiltelių česnako,
2 šaukštų džiūvėsėlių,
3 šaukštų tarkuoto fermentinio sūrio,
3 šaukštų alyvų aliejaus.


GAMINIMAS:

Pomidorus perpjaukite perpus. Raudonėlius sukapokite, sumaišykite su pomidorais, įberkite druskos, pipirų, užpilkite baltuoju vynu ir troškinkite uždengus 15-20 minučių. Ančiuvius ir kaparėlius išgriebkite, sukapokite kartu su česnakais.

Sumaišykite su džiūvėsėliais, sūriu ir 2 šaukštais sviesto. Įberkite druskos ir pipirų. Mėsą aptepkite šaukštu alyvų aliejaus ir kepkite kepintuve 5 min. pavartant. Tuomet aptepkite kaparėlių mišiniu, uždenkite dangčiu ir kepkite dar 5 min. Patiekite su pomidorais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668