250 g sluoksniuotos bemielės tešlos,
400 g vištienos filė,
2 kiaušinių,
1 svogūno,
1 išspaustos česnako skiltelės,
2 šaukštų saldaus čili padažo,
1 šaukšto sojų padažo,
1 šaukštelio kario,
druskos,
pipirų,
1/2 šaukštelio malto imbiero,
5 šaukštų džiūvėsėlių,
sezamų sėklų.
GAMINIMAS:
Vištieną supjaustykite, įpilkite čili ir sojų padažą, įberkite imbiero, druskos, pipirų. Viską sumalkite elektriniu smulkintuvu, kad gautųsi vientisa masė. Svogūnus labai smulkiai supjaustykite ir apkepkite kartu su česnaku šlakelyje aliejaus. Įmaišykite kario miltelius.
Į vištieną įmaišykite svogūnus, 1 kiaušinį ir džiūvėsėlius. Ant tešlos lakšto dėkite įdarą ir suvyniokite. Aptepkite išplaktu kiaušiniu, apibarstykite sezamų sėklomis. Tuomet vyniotinį supjaustykite norimo dydžio pyragėliais Dėkite į skardą, pašaukite į 200 laipsnių orkaitę ir kepkite 20-25 minutes.