Keptas upėtakis su dribsniais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Keptas upėtakis su dribsniais


INGREDIENTAI:

2 gabaliukų po 200 g upėtakio filė,
2 saujų avižinių dribsnių,
2 šaukštelių garstyčių,
druskos,
pipirų,
aliejaus,
1 citrinos,
žalumynų papuošti.


GAMINIMAS:

Kepimo skardą patepkite riebalais. Paruoškite žuvies kepsniukus: supjaustykite storesniais gabaliukais, sudėkite ant lentelės oda į apačią. Kievieną gabaliuką per visą ilgį įpjaukite iki odos ir per įpjovimą atlenkite į abi puses. Kepsniukus dėkite į skardą, apibarstykite druska, pipirais.

Kiekvieną gabaliuką aptepkite garstyčiomis. Avižinius dribsnius suberkite į dubenį, apšlakstykite aliejumi ir išmaišykite. Ant kiekvieno žuvies gabaliuko berkite saują dribsnių ir paspauskite. Apšlakstykite aliejumi ir vėl paspauskite. Pašaukite į 200 laipsnių orkaitę ir kepkite apie 10-15 min., kol dribsniai apskrus, o žuvis iškeps. Patiekite su citrinos griežinėliais ir žalumynais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668