150 g jautienos,
500 g maltos kiaulienos,
100 g fermentinio sūrio,
1 stiklinės daržovių sultinio (gali būti iš kubelių),
2 čili pipiriukų,
1 kiaušinio,
2 šaukštų garstyčių,
šviežių žalumynų,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Jautieną pjaukite taip, kad išeitų lygus mėsos lakštas. Išmuškite, pabarstykite druska, pipirais, aptepkite garstyčiomis. Čili pipiriukus, išėmusi sėklas, supjaustykite smulkiais kubeliais. Nuskabykite žalumynų lapelius. Maltą kiaulieną pagardinkite druska ir pipirais, išmaišykite su kiaušiniu.
Ant jautienos išdėliokite griežinėliais pjaustytą sūrį, žalumynų lapelius, čili pipiriukus ir maltą mėsą. Standžiai susukite vyniotinį, apriškite siūlu ar virvele. Vyniotinį dėkite į troškintuvą, apliekite sultiniu. Pašaukite į 200 laipsnių orkaitę ir kepkite uždengus apie 2 val. Kepant palaistykite sultiniu. Patiekite su šviežiomis daržovėmis.