Melionų desertas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Melionų desertas


INGREDIENTAI:

300 g bet kokios rūšies meliono minkštimo,
50 g rudojo cukraus,
šaukštas želatinos,
citrinos sulčių,
plakamosios grietinėlės.


GAMINIMAS:

Želatiną užpilkite nedideliu kiekiu šalto virinto vandens ir palikite, kad išbrinktų. Meliono minkštimą sudėkite į prikaistuvį, suberkite rudąjį cukrų, pagal skonį įpilkite citrinų sulčių ir pakaitinkite, kol cukrus ištirps.

Atvėsusią masę sutrinkite elektriniu plakikliu. Maišant lėtai supilkite karšto vandens vonelėje ištirpintą ir atvėsintą želatiną. Atsargiai įmaišykite standžiai išplaktą grietinėlę ir sukrėskite ją į serviravimo taures. Tiekiant puoškite traškiais dekoratyviniais vafliukais, šviežiomis arba šaldytomis uogomis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668