2 kiaušinių,
2 šaukštų grietinės,
200 g varškės,
kepimo miltelių,
1-1,5 stiklinės miltų,
1 pakelio vanilinio cukraus,
0,5 stiklinės aguonų,
aliejaus,
cukraus.
GAMINIMAS:
Grietinę gerai išsukite su varške. Suberkite vanilinį cukrų, supilkite išplaktus kiaušinius, suberkite aguonas, miltus, persijotus su kepimo milteliais. Jei reikia, įberkite cukraus. Išminkykite tešlą. Ją iškočiokite ir stikline išspauskite skrituliukus.
Iš jų mažesne stiklinaite išspauskite mažesnius skritukiukus. Aliejų užvirinkite ir dėkite į jį rietainiukus. Kai parusvės viena pusė, apverskite kitą. Išgriebkite iš aliejaus, atvėsinkite ir apibarstykite cukraus pudrą.