Rageliai su uogiene receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Rageliai su uogiene


INGREDIENTAI:

200 g varškės,
100 g sviesto,
1/4 šaukštelio druskos,
150 g miltų.

Į d a r u i:
200-250 g marmelado,
džemo ar tirštos uogienės,
cukraus pudros papuošimui.


GAMINIMAS:

Suminkykite tešlą, padalinkite į du rutulius. Iš kiekvieno iškočiokite apskritimą, apipjaukite kraštus, į pagalbą pasitelkite didelę lėkštę. Apskritimus supjaustykite į 12 dalių.

Ant kiekvieno pailgo trikampio dėkite po 1 šaukštelį džemo ir atsargiai suvyniokite. Sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 20 min., kol pagels. Kai atauš, pabarstykite cukraus pudra.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668