250 g miltų,
70 g cukraus,
1 pakelio vanilinio cukraus,
100 g maltų migdolų,
210 g sviesto,
3 šaukštų cukraus pudros,
sviestinio popieriaus.
GAMINIMAS:
Miltus, cukrų, pusę vanilinio cukraus suberkite ant lentos. Sudėkite supjaustytą sviestą, migdolus, viską sukapokite dideliu peiliu ir suminkykite stangrią tešlą. Suvyniokite į plėvelę ir 1 val. padėkite į šaldytuvą.
Iš tešlos suvoliokite 3 cm skersmens ritinius ir supjaustykite maždaug piršto storio skrituliukais, iš kurių padarykite pasagėles. Jas sudėkite į popieriumi išklotą skardą ir kepkite 15-20 min. vidutinio karštumo orkaitėje. Likusį vanilinį cukrų sumaišykite su cukraus pudra. Dar karštas pasagėles apvoliokite vanilinio cukraus ir pudros mišinyje ir atvėsinkite.