P 500 g maltos jautienos ir
kiaulienos,
2 kiaušiniai,
3 svogūnai,
2 šaukštai krakmolo,
2 šaukštai sviesto,
2 piene išmirkytos batono riekeles,
2 juodos duonos riekės,
truputis aliejaus,
druskos,
mėsos prieskonių,
džiūvėsėlių.
GAMINIMAS:
Į mėsą įmuškite 1 kiaušinį, sudėkite 2 susmulkintus ir svieste pakepintus svogūnus, batono riekeles, krakmolą, įberkite prieskonių ir druskos. Gerai išminkykite. Juodą duoną supjaustykite kubeliais ir pakepę aliejuje sumaišykite su pakeptu svogūnu. Formuokite maltinius į kiekvieno vidų įdėdami duonos kubelių įdaro.
Maltinius apvoliokite kiaušinio plakinyje, džiūvėsėliuose ir sudėkite į aliejumi pateptą skardą. Įpilkite stiklinę vandens ir kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 45 min. Patiekite su bulvių koše.