Menkės filė su granatais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Menkės filė su granatais


INGREDIENTAI:

400 g menkės filė,
100 g džiūvėsėlių,
50 g šviežių kalendrų,
20 g miltų,
2 kiaušinių,
0,5 granato,
alyvuogių aliejaus,
druskos ir
maltų juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Menkės filė supjaustykite norimo dydžio gabaliukais. Pabarstykite druska ir pipirais. Žuvies gabaliukus apvoliokite miltuose, tuomet išplaktuose kiaušiniuose ir galiausiai džiūvėsėliuose. Įkaitinkite keptuvę su aliejumi.

Kepkite 5-7 minutes iš abiejų pusių. Susmulkinkite kalendrų lapelius ir išlukštenkite granato grūdelius. Iškeptą žuvį sudėkite į lėkštę, pabarstykite susmulkintų kalendrų ir granatų grūdelių. Patiekite su mėgstamomis daržovėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668