500 g miltų,
1 pakelio kepimo miltelių,
2 kiaušinių,
po 125 g cukraus,
margarino,
razinų,
migdolų,
cukraus miltelių,
1 pakelio vanilinio cukraus,
250 g varškės,
žiupsnelio druskos,
po 50 g romo ir
citrininių cukatų,
100 g sviesto.
GAMINIMAS:
Iš miltų, kepimo miltelių, cukraus, vanilinio cukraus, margarino, kiaušinių, varškės, romo ir druskos suminkykite vienalytę tešlą. Įminkykite razinas, smulkiai sukapotus migdolus ir cukatas.
Iškočiokite stačiakampį tešlos lakštą, jo ilguosius kraštus užlenkite pagal vidurio liniją, taip suteikiant pyragui formą. Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje maždaug valandą. Iškepusį pyragą aptepkite sviestu ir apibarstykite cukraus milteliais.