150 g sviesto,
6 kiaušinio trynių,
150 g cukraus,
1 pakelio vanilinio cukraus,
6 šaukštų pieno,
šlakelio romo,
300 g miltų,
1 pakelio kepimo miltelių.
V i r š u t i n i a m sluoksniui:
serbentų marmelado,
6 kiaušinių baltymų,
200 g cukraus,
200-250 g kokosų drožlių,
1 kg rabarbarų.
GAMINIMAS:
Sviestą, cukrų, vanilinį cukrų ir trynius ištrinkite iki purios masės. P to įmaišykite pieną, romą ir su kepimo milteliais sumaišytus miltus. Tešlą išklokite ant riebalais išteptos skardos ir aptepkite serbentų marmeladu.
Iki standumo išplakite kiaušinio baltymus ir cukrų. Įmaišykite kokosų drožles ir mažais gabalėliais supjaustytus rabarbarus, viską išdėliokite ant tešlos. Kepkite 180 temperatūros karštumo orkaitėje 45-50 min.