Varškės tešla apkepti obuoliai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Varškės tešla apkepti obuoliai


INGREDIENTAI:

100 g miltų,
100 g varškės,
1 šaukšto cukraus,
žiupsnelio druskos,
100 g sviesto arba margarino,
2 obuolių,
0,5 l cukraus sirupo,
1/2 citrinos žievelių,
1 kiaušinio trynio,
po žiupsnelį cinamono bei
cukraus miltelių pabarstyti.


GAMINIMAS:

Persijokite miltus, sumaišykite su trupučiu druskos. Miltų krūvelėje prakapstykite duobutę, suberkite į ją sutrupintą varškę, sukapotą margariną ir suminkykite. Iš vienalytės kietokos tešlos iškočiokite stačiakampį tešlos lakštą, jį padalykite į du kvadratus. Obuolius nulupkite, išskobkite sėklalizdžius, sudėkite į verdantį su citrinos žievelėmis cukraus sirupą.

Pavirkite, kol obuoliai pasidarys apyminkščiai, po to išimkite, nuvarvinkite. Tešlos kvadratų viduryje padėkite po obuolį, pabarstykite cukrumi, cinamonu, sujunkite priešingus laisvus tešlos kampus, aptepkite kiaušinio tryniu ir iškepkite iki 210 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Prieš patiekiant pabarstykite cukraus milteliais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668