Grybų paštetas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Grybų paštetas


INGREDIENTAI:

2 šaukštų aliejaus,
25 g sviesto,
225 g pievagrybių,
1 česnako skiltelės,
3 šaukštų smulkinto rozmarino,
50 g naminio sūrio,
2 šaukštų paruoštų krienų.


GAMINIMAS:

Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sviestą, jame apie 4-5 min. apkepinkite pusiau pjaustytus grybus ir smulkintą česnaką, tada 5 min. atvėsinkite. Į virtuvinį kombainą sudėkite kepintus grybus, rozmariną, smulkintą sūrį ir krienus, malkite, kol masė bus vientisa. Sumalusi dėkite į indelius ir 2 val. - į šaldytuvą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668