Grybų pyragėlis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Grybų pyragėlis


INGREDIENTAI:

0,5 l virtų grybų,
1 svogūno,
druskos,
pipirų,
50 g sviesto,
200 g miltų,
2 šaukštų aliejaus,
3 kiaušinių,
15-20 g mielių,
0,5 stiklinės pieno.


GAMINIMAS:

Paruoštus grybus supjaustykite smulkiais šiaudeliais. Į keptuvę dėkite sviesto, smulkiai supjaustytą svogūną, įberkite druskos, pipirų, pakepinkite, paskui sudėkite grybus ir patroškinkite. Į miltus supilkite pieną su pakildintomis mielėmis, aliejų, įmuškite kiaušinius, įberkite druskos, išminkykite tešlą (ji turi būti minkšta) ir padėkite šiltai, kad pakiltų.

Kai tešla iškils, dėkite ant lentos ir iškočiokite. Ant jos sudėkite paruoštą grybų įdarą, suvyniokite į volelį ir dėkite į riebalais pateptą skardą. Leiskite vėl pakilti. Tuomet viršų aptepkite kiaušinio plakiniu, pašaukite į karštą orkaitę ir kepkite 30-40 min. Iškepusį pyragėlį uždenkite rankšluoščiu, kad suminkštėtų plutele. Supjaustykite riekelėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668