Tešloje skrudinti grybai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Tešloje skrudinti grybai


INGREDIENTAI:

150-200 g pievagrybių (ar kitų šviežių grybų),
druskos,
acto,
1/2 citrinos,
aliejaus.

T e š l a i:
1 kiaušinio,
druskos,
2 šaukštų aliejaus,
1/3 stiklinės pieno,
miltų.


GAMINIMAS:

Išmaišykite tešlą iš jai skirtų produktų. Grybus 2-3 min. apvirkite pasūdytame ir actu pagardintame vandenyje, tuomet išgriebkite ir nusausinkite. Juos pašlakstykite citrinos sultimis, aliejumi ir merkite į tešlą. Kepkite dideliame riebalų kiekyje.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668