Žemaitiška morkynė receptas 
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žemaitiška morkynė


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

1 kg morkų,
1 kg bulvių,
0,5 l pieno,
100-200 g sviesto,
200 g bet kokios virtos mėsos,
5-6 gvazdikėlių,
druskos,
pipirų,
petražolių.

GAMINIMAS:

Morkas sutarkuokite stambia tarka, užpilkite pienu. Nuskustas bulves taip pat sutarkuokite stambia tarka ir dėkite į morkas, o ant viršaus-smulkiais gabalėliais supjaustytą mėsą, pipirų, gvazdikėlių, druskos, apmėtykite sviesto gabalėliais.

Virkite ant silpnos ugnies, kol daržovės suminkštės. Baigiant virti, atsargiai sumaišykite, pabarstykite smulkintomis petražolėmis ir patiekalą į stalą.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668