Šventinis mėsos apkepas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Šventinis mėsos apkepas


INGREDIENTAI:

600 g maltos kiaulienos,
360 g maltos kalakutienos,
3 riekių batono,
150 ml pieno,
1 poro baltosios dalies,
1 raudonos saldžiosios paprikos,
1 didelio pomidoro,
600 g vynuoginių pomidorų,
2 kiaušinių,
2 šaukštelių rupios garstyčių tyrės,
po žiupsnelį druskos,
šviežiai maltų juodųjų pipirų,
muskatų,
aliejaus,
2-3 šaukštų smulkintų petražolių.


GAMINIMAS:

Paruoškite faršą: maltą mėsą sumaišykite su piene išmirkytu nuspaustu batono minkštimu. Į gautą masę sudėkite smulkiai supjaustytus porą bei paprikos minkštimą, nuluptą, susmulkintą didelį pomidorą, petražoles, įmuškite kiaušinius, įberkite muskatų, pipirų, druskos.

Sukrėskite garstyčias ir viską gerai išmaišykite. Faršą sukrėskite į kepimo popieriumi išklotą gilią formą, paviršių išlyginkite vandenyje suvilgyta mentele ir apdėliokite pjaustytais vynuoginiais pomidorais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668