Kepenų paštetas su sviestu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kepenų paštetas su sviestu


INGREDIENTAI:

550 g jaučio kepenų,
150 g sviesto,
80 g šaltai rūkytų lašinių,
2 svogūnų ir
morkų,
pusės stiklinės stipraus mėsos sultinio.


GAMINIMAS:

Kepenis šiek tiek pamuškite, nuplėškite plėveles ir supjaustykite nedideliais gabalėliais. Morkas, svogūnus nuvalykite, nuplaukite ir susmulkinkite. Kubeliais supjaustytus lašinius pakepinkite keptuvėje, kol aptirps. Į tą pačią keptuvę sudėkite smulkintas daržoves, kepenis, trumpai viską apkepkite ir patroškinkite.

Troškinį ataušinkite, keliskart permalkite ir, supylus į gautą masę sultinį, maišant užvirinkite. Kai masė atvės, sudėkite didesniąją dalį sviesto ir gerai išplakite plakikliu. Naudojant konditerinį maišelį, suformuotą paštetą padenkite sviesto mase.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668