Krapuose ir petražolėse troškintas viščiukas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Krapuose ir petražolėse troškintas viščiukas


INGREDIENTAI:

1 viščiuko,
2 šaukštų krapų,
2 šaukštų petražolių,
10 g sviesto,
1 stiklinės vandens,
šlakelio citrinos sulčių,
druskos,
kmynų,
1 šaukštelio miltų.


GAMINIMAS:

Išdarinėtą viščiuką supjaustykite į 4 dalis, apkepkite svieste, užbarstykite kmynų. Į puodą sudėkite apkepintus viščiuko gabaliukus, smulkintas petražoles ir krapus, įpilkite vandens, šlakelį citrinos sulčių, įberkite druskos. Troškinkite.

Baigiant troškinti supilkite grietinę, išplaktą su miltais. Užvirinkite. Į stalą patiekite su bulvių ar kruopų koše bei pakepintais pyrago skrebučiais. Prie viščiuko tinka bruknių košė, obuolienė, kepti obuoliai ar obuolių skiltelės, apkepintos svieste.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668