3 vištų krūtinėlių (6 puselių),
2 šaukštų augalinio aliejaus,
1 šaukšto sviesto,
4 šaukštų miltų,
1 skardinės nesaldinto kondensuoto pieno,
1 šaukšto smulkintų svogūnų laiškų,
1/2 stiklinės smulkinto fetos sūrio.
GAMINIMAS:
Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite aliejų. Sudėkite krūtinėles, kiekvieną pusę kepkite apie 7 minutes, po to dėkite į lėkštę ir laikykite šiltai. Keptuvėje ant vidutinės ugnies išlydykite sviestą. Suberkite miltus, maišant pakepinkite 1 min.
Nuolat maišant supilkite ir kondensuotą pieną. Suberkite smulkintus svogūnų laiškus. Truputį sumažinkite ugnį ir maišant 3 minutes virkite, kol masė bus tiršta. Sudėkite fetos sūrį ir maišykite, kol šis išsilydys. Gautu sūrio padažu apliekite vištieną.