Trijų rūšių mėsos įdaras naminiams didžkukuliams (cepelinams) receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Trijų rūšių mėsos įdaras naminiams didžkukuliams (cepelinams)


Recepto įvertinimas:1 balas


INGREDIENTAI:

200 g maltos kiaulienos,
200 g maltos veršienos,
200 g maltos jautienos,
2 kiaušiniai,
2 svogūnai,
2 šaukštai maltų džiūvėsėlių,
truputis maltos mėsos prieskonių,
mairūno,
pipirų,
susmulkintų krapų,
vandens,
aliejaus.

GAMINIMAS:

Į dubenį sudėkite maltą mėsą. Aliejuje pakepkite svogūną. Į mėsą sudėkite pakepintą svogūną, suberkite džiūvėsėlius, prieskonius, įmuškite kiaušinius, įpilkite truputį vandens ir gerai išminkykite. Prieš naudodami 30 min. palaikykite šaltai.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668