Balandėliai su raugintais kopūstais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Balandėliai su raugintais kopūstais


INGREDIENTAI:

8 dideli kopūsto lapai,
60 g lašinukų,
1 svogūnas,
1 raudona saldžioji paprika,
75 g ilgagrūdžių ryžių,
0,5 l mėsos sultinio,
200 g maltos mėsos,
1 kiaušinis,
truputis druskos,
pipirų,
1/4 arb. šaukštelio mairūnų,
1 šaukštas paprikos,
400 g raugintų kopūstų,
2 šaukštai aliejaus,
3 šaukštai pomidorų padažo.


GAMINIMAS:

Svogūną ir lašinukus supjaustykite kubeliais ir paspirginkite keptuvėje. Įpilkite pusę sultinio, suberkite ryžius ir troškinkite 15 min. Papriką supjaustykite gabaliukais, sumaišykite su malta mėsa, įmuškite kiaušinį, sukrėskite išbrinkusius ryžius, įberkite druskos, pipirų, maltos paprikos ir mairūnų.

Išmaišykite. Įdaro dėkite ant kopūsto lapų ir suformuokite balandėlius. Troškintuve įkaitinkite aliejų ir į jį suverskite raugintus kopūstus. Balandėlius sudėkite ant raugintų kopūstų. Likusį sultinį sumaišykite su pomidorų padažu ir supilkite ant balandėlių. Troškinkite uždengtame puode.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668