1 nedidelis kopūstas,
3 šaukštai sviesto.
Į d a r u i:
3 stiklinės virtų ryžių,
1 indelis konservuotų kukurūzų,
1 saldžioji paprika,
2 pomidorai,
2 šaukštai majonezo,
truputis petražolių,
maltų juodųjų pipirų.
GAMINIMAS:
Kopūstą apvirkite pasūdytame vandenyje ir išskirstykite lapus. Įdarui virtus ryžius, kukurūzus, susmulkintą papriką, kubeliais supjaustytus pomidorus užpilkite majonezu, paskaninkite prieskoniais ir gerai išmaišykite.
Į kopūsto lapo vidurį dėkite po 1,5 šaukšto įdaro ir užlankstykite lapo kraštus. Paruoštus balandėlius sudėkite į puodą, įpilkite 2 stiklines vandens, įdėkite 3 šaukštus sviesto ir troškinkite apie 15 min.