Soti užkandėlė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Soti užkandėlė


INGREDIENTAI:

Špinatų,
pomidoras,
200 g virtos vištienos,
avokadas,
6 saulėje džiovinti pomidorai aliejuje,
raudonasis svogūnas,
150 g fetos,
druskos,
pipirų.

U ž p i l u i:
pusė citrinos,
3 šaukštai aliejaus,
2 skiltelės česnako,
ketvirtis svogūno,
pusė avokado,
įvairių kapotų žalumynų,
cukraus,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Pomidorą supjaustykite vidutinio storio griežinėliais, pasūdykite ir pagardinkite šviežiai maltais juodaisiais pipirais. Avokadą nulupkite, susmulkinkite citrinų sultimis, kad nepatamsėtų. Svogūną nulupkite, smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su kapotais saulėje džiovintais pomidorais, smulkintais avokadais.

Viską pasūdykite, paskaninkite smulkintais bazilikais, šlakeliu citrinų sulčių ir šaukštu aliejaus. Ant pomidoro griežinėlio krėskite šaukštą avokadų ir svogūnų masės, tada dėkite smulkintą virtą vištieną, užvožkite kitą pomidoro griežinėlį.

Ant viršaus dėkite smulkintų špinatų lapelių ir trupintos fetos. Padažui skirtus produktus sudėkite į indą ir išplakite elektriniu plakikliu iki vientisos masės.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668