Nedidelis "Savojos" kopūstas,
stiklinė virtų ryžių,
20 krevečių,
didelis mangas,
2 persikai,
4 šaukštai rytietiško aštraus mangų padažo,
250 g mocarelos,
druskos,
pipirų,
2 skiltelės česnako,
šaukštas sviesto,
gabalėlis aitriosios paprikos ankšties,
0,5 litro natūralaus vištienos sultinio,
250 ml grietinėlės.
GAMINIMAS:
Kopūstą nuplaukite, išskirstykite lapais ir, kol suminkštės, pakaitinkite virš garų. Česnako skilteles nulupkite, susmulkinkite. Aitriąją papriką išvalykite, susmulkinkite. Česnakus ir aitriąją papriką pakepinkite svieste, tada sudėkite išlukštentas krevetes, mangus, kiek pakepinkite, suberkite virtus ryžius, sukrėskite mangų padažą, viską pagal skonį pasūdykite ir dar kelias minutes pakaitinkite.
Suminkštėjusius kopūsto lapus tieskite ant lėkštės, tada ant kiekvieno paskirstykite įdaro, užberkite tarkuotos mocarelos, susukite kaip balandėlius ir sudėkite į puodą su sultiniu. Suktinukus troškinkite apie 10 min., tada supilkite grietinėlę ir dar šiek tiek pakaitinkite.