Pikantiški krepšeliai receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pikantiški krepšeliai


Recepto įvertinimas:3 balai3 balai3 balai


INGREDIENTAI:

K r e p š e l i a m s:
120 g miltų,
60 g sviesto,
2 tryniai,
pagal skonį druskos.

Į d a r u i:
200 g riebios varškės,
2 šaukštai grietinės,
kiaušinis,
pagal skonį druskos,
džiovintų bazilikų,
saujelė tarkuoto parmezano,
150 g bri sūrio,
200 g špinatų,
šaukštas sviesto,
2 česnakų skiltelės.

GAMINIMAS:

Sviestą sutarkuokite stambia trintuve, sumaišykite su miltais, druska ir užminkykite tešlą. Ją susukite į maistinę plėvelę ir bent 2 val. padėkite į šaldytuvą. Išėmus iškočiokite, stiklinaite išspauskite apskritimus ir klokite juos į norimo dydžio formeles. Paruoškite įdarą: špinatus nuplaukite, nusausinkite, stambiai suplėšykite.

Česnakus nulupkite, sukapokite, pakepinkite šaukšte sviesto, tada sudėkite špinatus ir, kol suminkštės, patroškinkite. Atvėsintus špinatus krėskite į tešlos krepšelius. Varškę iki vientisos masės išsukite su grietine, kiaušiniu, parmezanu ir prieskoniais, sukrėskite ant špinatų. Ant viršaus dėkite po sviesto gabalėlį ir kelis gabalėlius bri sūrio.

Kepkite karštoje orkaitėje apie 30 minučių. Tiekite apibarščius laiškiniais česnakais.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668