Cepelinai su grybų įdaru receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Cepelinai su grybų įdaru


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

1 kg bulvių,
3 virtų bulvių,
druskos pagal skonį,
2 svogūnų,
0,5 l sūdytų grybų,
100 g rūkytų lašinukų,
2 šaukštų džiūvėsėlių,
1 kiaušinio.

P a d a ž u i:
lašinukų arba šoninės,
svogūno,
grietinės.

GAMINIMAS:

Bulves nuskuskite, sutarkuokite ir nusunkite. Virtas bulves nulupkite, sumalkite, ir sudėkite į tarkuotas bulves. Įberkite druskos, gerai išmaišykite. Sūdytus grybus pamirkykite 1-2 val., išvirkite ir kartu su lašinukais sumalkite mėsmale.

Į juos įmuškite kiaušinį, suberkite džiūvėsėlius ir riebaluose pakepintą svogūną, pasūdykite, gerai išmaišykite. Bulvių masę padalinkite kiaušinio dydžio gabalėliais, plonai išplokite, į vidurį dėkite įdaro, kraštus užspauskite ir padarykite ovalios formos cepelinus.

Paruoštus cepelinus dėkite į pasūdytą verdantį vandenį ir virkite apie 15 min. Padažui paspirginkite smulkiai supjaustytus lašinukus, pridėkite kubeliais supjaustytų svogūnų ir pakepkite, kol pagels, po to įdėkite grietinę ir užvirinkite. Druskos berkite pagal skonį. Vietoje sūdytų grybų galite naudoti džiovintus grybus.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668