Baklažanų, papajų ir agurkų suktinukai receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Baklažanų, papajų ir agurkų suktinukai


Recepto įvertinimas:N/A


INGREDIENTAI:

2 baklažanai,
150 g papajų,
1/2 ilgo agurko,
3 šaukštai raudonojo vyno acto,
šaukštas medaus,
šaukštas saldaus sojų padažo,
2 šaukštai aliejaus,
4 šaukšteliai sezamų aliejaus,
maža žalia aitrioji paprika,
šaukštelis šviežiai malto imbiero,
šaukštelis kepintų sezamų sėklų,
šaukštas kapotų mėtų ir
kalendrų lapelių,
maltų pipirų,
druskos.

GAMINIMAS:

Baklažanus supjaustykite išilgai plonomis juostelėmis. Iš acto, sojų padažo, medaus, aliejaus ir sezamų aliejaus pagaminkite marinatą. Juo užpilkite baklažanus ir 10-12 valandų palikite pastovėti. Marinuotus griežinėlius kepkite ant grotelių po penkias minutes iš abiejų pusių. Tada baklažanus sudėkite atgal į marinatą, kad atvėstų.

Tuo metu paruoškite įdarą. Agurką ir papają nulupkite, išskobkite sėklas, minkštimą supjaustykite labai mažais kubeliais. Aitriąją papriką išvalykite, taip pat susmulkinkite. Papają, agurkus, sezamus, imbierą, aitriąją papriką ir smulkintus žalumynus sumaišykite. Įdarą skaninkite druska, pipirais ir dviem šaukšteliais marinato. Ant baklažanų juostelių krėskite įdaro ir suvyniokite.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668