200 g ryžių makaronų,
250 g vištienos filė,
2 šaukštai sezamų aliejaus,
2 česnakų skiltelės,
raudona paprika,
2 salierų stiebai,
imbierų šaknies,
po 2 šaukštus sojų ir
"Vorčesterio" padažo,
4 šaukštai aštraus mangų padažo,
apelsininių pipirų,
skrudintų sezamų.
GAMINIMAS:
Vištieną nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite juostelėmis, įtrinkite apelsininiais pipirais, apšlakstykite "Vorčesterio" bei sojų padažais ir valandai palikite, kad pasimarinuotų. Marinuotą vištieną iš visų pusių apkepkite karštuose riebaluose ir išgriebus nusausinkite ant popierinio rankšluoščio. Makaronus išvirkite, kaip nurodyta ant pakuotės.
Imbiero šaknį sutarkuokite, česnaką nulupkite, sukapokite ir pakepinkite sezamų aliejuje. Išvalytą ir juostelėmis supjaustytą papriką ir smulkintus salierų stiebus suberkite į česnakus ir vos vos pakepinkite. Į keptuvę su daržovėmis sumeskite makaronus, vištieną, viską kiek pakaitinkite, supilkite aštrų mangų padažą ir tiekite į stalą.