1 kg cukinijų,
po 0,5 kg morkų,
paprikų,
svogūnų,
obuolių,
1 stiklinė aliejaus,
druskos,
cukraus,
pipirų,
citrinų rūgšties,
vandens.
GAMINIMAS:
Smulkiai supjaustytus svogūnus pakepkite su aliejumi. Į juos sudėkite stambiai sutarkuotas morkas, kubeliais supjaustytas paprikas ir troškinkite, kol daržovės suminkštės. Tada sudėkite kubeliais supjaustytas cukinijas ir dar truputį patroškinkite.
Baigiant troškintis, sudėkite supjaustytus obuolius, įberkite druskos, cukraus, pipirų, citrinų rūgšties. Supilkite likusį aliejų, įpilkite truputį vandens ir troškinkite, kol suminkštės obuoliai. Karštą užkandėlę sukrėskite į stiklainius ir uždarykite.