Uogų sriuba su putėsiais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Uogų sriuba su putėsiais


INGREDIENTAI:

600 g braškių,
po 400 g serbentų ir gervuogių,
200 g aviečių,
400 g cukraus,
300 ml putojančio šampanizuoto vyno.

P u t ė s i a m s:
100 g baltojo konditerinio šokolado masės,
250 ml grietinėlės,
1 pakelio vanilinio cukraus,
kelių melisų šakelių.


GAMINIMAS:

Grietinėlę užvirinkite, nukaiskite, joje ištirpdykite baltąjį šokoladą, suberkite vanilinį cukrų. Masę ataušinkite ir gerai atšaldykite. Atseikėkite 100 g braškių bei po 50 g kitų uogų, braškes susmulkinkite, sumaišykite su kitomis uogomis bei trupučiu cukrum.

Likusias uogas užvirinkite su likusiu cukrum, pertrinkite per sietelį, supilkite vyną ir ataušinkite. Šaltą šokolado masę stipriai plakite, kol susidarys putų akučių. Į sriubą sudėkite su fruktoze sumaišytas uogas bei putėsių leistinius.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668