4 kiaušiniai,
2 šaukštai grietinės,
4 šaukštai pieno,
2 šaukštai miltų,
pagal skonį druskos ir
maltų juodųjų pipirų,
šviežių smulkintų žalumynų,
svogūnas,
3 vidutinio dydžio morkos,
2 saujos šaldytų žirnelių,
3 šaukštai tarkuoto parmezano.
GAMINIMAS:
Kiaušinius išplakite su pienu. Sukrėskite grietinę, paskaninkite pipirais, pasūdykite. Maišant suberkite miltus ir plakite masę šakute, kol ji taps vientisa. Įmaišykite smulkintus žalumynus. Morkas sutarkuokite šiaudeliais. Keptuvėje įkaitinkite gabalėlį sviesto ir jame pakepinkite smulkintus svogūnus.
Sudėkite morkų šiaudelius, žirnelius ir porą minučių patroškinkite. Sausoje įkaitintoje keptuvėje iškepkite du omletus. Ant kiekvieno omleto uždėkite po kelis šaukštus troškintų morkų bei žirnelių, ant viršaus užberkite po kelis žiupsnelius tarkuoto parmezano ir susukite ritinėlius.
Dėkite juos į karštus riebalus ir dar porą minučių pakepkite. Tiekite perrištus svogūnų laiškais su šviežiais pomidorais.