200 g veršienos kumpio,
vieno greipfruto sultys,
100 g fetos,
150 ml riebios grietinėlės,
3 raudonos ir
2 geltonos saldžiosios paprikos,
ryšulėlis svogūnų laiškų,
2 česnako skiltelės,
100 ml grietinės,
4 šaukštai pomidorų padažo,
druskos ir
maltų juodųjų pipirų,
sviesto.
GAMINIMAS:
Paprikas perpjaukite pusiau, išskobkite sėklalizdžius, supjaustykite juostelėmis. Mėsą supjaustykite gabalėliais, kiekvieną pamuškite konditeriniu plaktuku. Apibarstykite pipirais, druska, apšlakstykite greipfruto sultimis. Fetą gerai ištrinkite su 50 ml grietinėlės.
Aptepkite ja muštinius, per vidurį dėkite paprikų, susukite ritinėlius ir suriškite svogūnų laiškais. Keptuvėje išlydykite sviestą, sumeskite likusias paprikas ir patroškinkite. Sudėkite trintus česnakus ir kaitinkite dar porą minučių.
Sukrėskite grietinę, pomidorų padažą, supilkite likusią grietinėlę, pasūdykite, įberkite maltų juodųjų pipirų. Padažu apliekite suktinukus ir 30 minučių pašaukite į karštą orkaitę.