Cezario salotos receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Cezario salotos


Recepto įvertinimas:1 balas


INGREDIENTAI:

Saujelė romaninių salotų,
pagal skonį druskos,
pipirų,
saujelė tarkuoto parmezano sūrio,
skrudintos itališkosios baltos duonos kubelių.

U ž p i l u i:
žalio arba minkštai virto kiaušinio trynys,
5 ančiuviai,
šaukštas vyno acto arba citrinų sulčių,
50 g alyvuogių aliejaus,
pagal skonį česnakų,
šviežiai maltų juodųjų pipirų.

GAMINIMAS:

Paruoškite užpilą: elektriniu plakikliu iki vientisos masės išplakite kiaušinio trynį, ančiuvius, skiltelę česnako, vyną actą ar alyvuogių aliejų. Paruoštą užpilą kelioms valandoms palikite pastovėti, kad susimaišytų skoniai. Keptuvėje su šlakeliu aliejaus ir skiltele česnako paskrudinkite baltos duonos kubelius.

Jokiu būdu nekepkite duonos kubelių gruzdintuvėje, nes jie prisigers per daug aliejaus. Salotų lapus nuplaukite, kruopščiai nusausinkite ir padėkite į šaldytuvą - išgaruos drėgmės likučiai, salotų lapai taps stangresni ir traškesni.

Į dubenį sudėkite stambiai plėšytus salotų lapus, baltos duonos gabalėlius. Salotas apibarstykite šviežiai tarkuotu sūriu ir apšlakstykite paruoštu padažu.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668