500 g kiaulienos nugarinės,
1 baklažanas,
mėsos prieskonių,
svogūnų miltelių,
pipirų,
druskos,
3 šaukštai grietinės,
50 g sviesto,
1/4 citrinos,
aliejaus,
nemaltų pipirų,
laurų lapų,
salierų lapelių,
vandens.
GAMINIMAS:
Kiaulienos nugarinę supjaustykite į 4 dalis, truputį pamuškite mėsos plaktuku arba peiliu. Užbarstykite prieskonių ir apkepkite keptuvėje su aliejumi. Paskui kepsnius sudėkite į puodą, įpilkite šiek tiek vandens, įdėkite grietinės, kelis pipirus, laurų lapų, salierų lapelių ir patroškinkite.
Baklažaną supjaustykite griežinėliais, po to - juostelėmis, pabarstykite druska, apšlakstykite citrinų sultimis ir po 5 min. apkepkite keptuvėje su sviestu. Mėsą patiekite su baklažanais ir padažu, kuriame troškinosi. Papuoškite citrinos žievelės šiaudeliais ir salierų lapeliais.