1 šaukštelio "Tabasko" padažo,
1 žaliosios citrinos griežinėlių,
600-800 g paukštienos su kaulais (tinka ančių, vištų, žąsų),
4 šviežios imbiero šaknies griežinėlių,
1 šaukšto sojų padažo,
20 šviežių pievagrybių,
žiupsnelio pipirnės žalumos,
4-6 skiltelių česnako.
GAMINIMAS:
Nuo kaulų nupjaustykite mėsą. Kaulus užpilkite vandeniu ir virkite maždaug 40 min. ant vidutinės ugnies, vis nugraibant susidarančias putas, išsiskyrusių riebalų perteklių. Šiek tiek sumažinkite ugnį, tada sudėkite nupjaustytos mėsos gabaliukus, grybus, įpilkite "Tabasko" bei sojų padažo.
Sriubai užvirus dar trumpai pavirinkite ir nukaiskite. Į lėkštes įdėkite truputį smulkintų imbierų, žiupsnelį pipirnės žalumos ir užpilkite sriuba. Patiekite įdėjus po griežinėlį citrinos.