Rudens arbata receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Rudens arbata


INGREDIENTAI:

1,5 l natūralaus mineralinio vandens,
3 šaukštų juodosios arbatos,
1 citrinos sulčių ir sutarkuotos žievelės,
1 cinamono lazdelės,
pagal skonį cukraus arba medaus.


GAMINIMAS:

Į arbatinuką sudėkite arbatžoles ir užpilkite jas verdančiu vandeniu. Palaikykite 5 min., kad pritrauktų. Sudėkite cukrų, cinamoną, supilkite citrinos sultis, suberkite sutarkuotą citrinos žievelę ir užvirinkite. Perkoškite. Arbatą patiekite iškart, nelaukdami, kol ji atauš.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668