Apelsinų ir agurkų salotos su šviežiomis žolelėmis ir citrinų padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Apelsinų ir agurkų salotos su šviežiomis žolelėmis ir citrinų padažu


INGREDIENTAI:

P a d a ž u i:
100 ml alyvuogių aliejaus,
1 citrinos sulčių,
druskos,
šviežiai maltų pipirų,
po 1 šaukštelį šviežių rozmarinų,
raudonėlių,
čiobrelių,
mėtų.

S a l o t o m s:
6 nedidelių agurkų,
kelių salotų lapų,
1 šaukštelio sezamų sėklų,
2 didelių apelsinų.


GAMINIMAS:

Nuplaukite agurkus ir apelsinus. Nuluptus apelsinus supjaustykite skiltelėmis, o agurkus supjaustykite išilgai plonomis juostelėmis. Salotų dubenyje sumaišykite druską, pipirus ir išspaustas citrinos sultis. Nuolat maišant lėtai supilkite alyvuogių aliejų.

Į lėkštę gražiomis eilėmis sudėkite agurkus, apelsinus, suplėšytus salotų lapus ir žoleles. Viską apipilkite paruoštu padažu. Apibarstykite sezamų sėklomis ir žiupsneliu rupios druskos.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668