2 vištienos krūtinėlių,
2-3 šaukštų sviesto,
1-2 svogūnų,
500 g baravykų,
2 šaukštų miltų,
1,5 stiklinės sultinio,
stiklinės grietinėlės,
druskos,
pipirų,
kario.
GAMINIMAS:
Krūtinėles šiek tiek pamuškite ir įtrinkite prieskoniais (druska, pipirais, kariu). Palikite šiek tiek pasimarinuoti ir iškepkite vidutinio kaitrumo orkaitėje. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir pakepinkite jame kapotus svogūnus (kol parus). Tuomet suberkite miltus ir dar šiek tiek pakepinkite.
Supilkite į keptuvę sultinį, užvirinkite. Sudėkite smulkintus grybus, pagardinkite prieskoniais ir kelias minutes patroškinkite. Supilkite grietinėlę ir dar šiek tiek patroškinkite. Keptą vištieną tiekite su grybų padažu. Papuoškite žalumynais.