Pikantiška obuolių košė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pikantiška obuolių košė


INGREDIENTAI:

1 kg rūgščių obuolių,
skiltelė česnako,
150 g rudojo cukraus,
nubrauktas šaukštelis maltų kvapiųjų pipirų,
žiupsnelis druskos,
šaukštelis imbiero,
šaukštelis cinamono,
50 ml obuolių acto.


GAMINIMAS:

Obuolius nulupkite, supjaustykite skiltelėmis, sudėkite į puodą, įpilkite šlakelį vandens ir virkite ant silpnos ugnies, kol obuoliai suminkštės. Išspauskite ęesnaką, suberkite cukrų, kvapiuosius pipirus, druską, imbierą, cinamoną, supilkite actą.

Nuolat maišydami virkite ant silpnos ugnies apie 30 min. Sukrėskite į iškaitintus stiklainius, užsukite metaliniais dangteliais. Pikantišką obuolių košę tiekite su paukštienos patiekalais, bulviniais blynais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668