Tiršta paprikų sriuba receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Tiršta paprikų sriuba


INGREDIENTAI:

4 raudonos ir
geltonos paprikos,
svogūnas,
skiltelė česnako,
litras daržovių sultinio,
po šaukštą sviesto ir
miltų,
druskos,
juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Paprikas nuplaukite, perpjaukite pusiau, išpjaukite kotelį ir sėklas. Sudėkite paprikų puseles į folija išklotą skardą. Kepkite 230 laipsnių temperatūros orkaitėje, kol paprikų žievelė pajuoduos - maždaug 20 min. Šiek tiek pakeptos paprikos tampa aromatingesnės, išsaugo ryškią spalvą.

Sudėkite karštas paprikas į maišelį, užriškite ir palaikykite, kol atvės. Žievelę nulupkite, o minkštimą stambiai supjaustykite. Svogūną nulupkite, supjaustykite kubeliais. Puode ištirpinkite sviestą, suberkite svogūnus, išspauskite česnaką, maišant kepkite, kol svogūno gabalėliai suminkštės.

Įpilkite šlakelį sultinio ir patroškinkite 5 min. Įmaišykite miltus, supilkite likusį sultinį. Sudėkite paprikų minkštimą, užvirinkite sriubą, uždenkite puodą ir pavirkite dar 5 min. Nukelkite puodą nuo ugnies, leiskite sriubai šiek tiek pravėsti.

Supilkite į elektrinio maišytuvo indą ir sutrinkite iki vientisos masės. Supilkite sriubą į puodą ir užkaitinkite. Patiekite su balta duona, pagardinkite grietine arba natūraliu jogurtu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668