2 viščiukų krūtinėlės,
nedidelė žalia,
raudona ir
geltona saldžioji paprika,
svogūnas,
edidelė aitrioji paprika,
žalioji citrina,
nubrauktas šaukštas saldžiųjų paprikų miltelių,
šlakelis "Tabasco" padažo,
4 tortiljos,
aliejaus,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Viščiukų krūtinėles nuplaukite, nusausinkite popieriniu rankšluoščiu ir supjaustykite maždaug centimetro pločio juostelėmis. Žaliąją citriną nušveiskite šepetėliu ir nuplaukite po tekančiu vandeniu. Nutarkuokite pusės citrinos žievelę, išspauskite šaukštą sulčių.
Dubenyje sumaišykite vištienos gabalėlius su tarkuota citrinos žievele, citrinų sultimis ir saldžiosios paprikos milteliais, pasūdykite, pagardinkite pipirais, įlašinkite kelis lašus "Tabasco" padažo. Išmaišykite ir bent valandą pamarinuokite.
Aitriąją papriką perpjaukite pusiau, pašalinkite sėklas, kuo smulkiau supjaustykite. Jei nemėgstate labai aštriai, naudokite pusę aitriosios paprikos ankšties arba jos visai nedėkite. Nulupkite ir griežinėliais supjaustykite svogūną.
Juostelėmis supjaustykite saldžiąsias paprikas. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, trumpai apkepkite vištieną, sudėkite svogūnus, saldžiąsias ir aitriąją papriką. Maišant kepkite, kol daržovės šiek tiek suminkštės. Patiekite troškinį su meksikietiškais paplotėliais.