Po 300 g arbūzų ir
melionų minkštimo,
2 kiaušiniai,
200 ml kokosų kremo,
60 g miltelinio cukraus,
pagal skonį vanilinio cukraus ir
skrudintų kokosų drožlių.
GAMINIMAS:
Iš melionų ir arbūzų minkštimo specialiu šaukšteliu išskobkite apvalius rutuliukus. Kiaušinius, kokosų kremą, miltelinį ir vanilinį cukrų iki vientisos masės išplakite elektriniu plakikliu, tada sudėkite į karščiui atsparų indą ir kaitinkite vonelėje ant garų apie 15 min., kol kremas sutirštės.
Tada atvėsinkite. Į stiklines taures dėkite melionų ir arbūzų rutuliukus, krėskite po šaukštą kokosų kremo, berkite skrudintų kokosų drožlių ir vėl dėkite melionų bei arbūzų rutuliukų. Prieš tiekiant desertą atvėsinkite šaldytuve.