Arbūzų ir melionų desertas su kokosų kremu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Arbūzų ir melionų desertas su kokosų kremu


INGREDIENTAI:

Po 300 g arbūzų ir
melionų minkštimo,
2 kiaušiniai,
200 ml kokosų kremo,
60 g miltelinio cukraus,
pagal skonį vanilinio cukraus ir
skrudintų kokosų drožlių.


GAMINIMAS:

Iš melionų ir arbūzų minkštimo specialiu šaukšteliu išskobkite apvalius rutuliukus. Kiaušinius, kokosų kremą, miltelinį ir vanilinį cukrų iki vientisos masės išplakite elektriniu plakikliu, tada sudėkite į karščiui atsparų indą ir kaitinkite vonelėje ant garų apie 15 min., kol kremas sutirštės.

Tada atvėsinkite. Į stiklines taures dėkite melionų ir arbūzų rutuliukus, krėskite po šaukštą kokosų kremo, berkite skrudintų kokosų drožlių ir vėl dėkite melionų bei arbūzų rutuliukų. Prieš tiekiant desertą atvėsinkite šaldytuve.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668