Arbūzų užkandėlė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Arbūzų užkandėlė


INGREDIENTAI:

0,5 kg arbūzo,
citrinos žievelė ir
sultys,
saujelė pistacijų,
šaukštas medaus,
50 ml brendžio,
saujelė kapotų mėtų.


GAMINIMAS:

Arbūzą nulupkite, pašalinkite sėklas ir supjaustykite nedideliais kubeliais. Citrinos žievelę nutarkuokite stambesne trintuve, užpilkite brendžiu ir nors pusvalandį palikite pastovėti. Pistacijas išlukštenkite, paskrudinkite sausoje keptuvėje ir smulkiai sukapokite. Iš medaus, citrinos sulčių, nuo citrinos žievelių nupilto brendžio ir smulkintų mėtų sumaišykite padažą.

Jį palikite pastovėti, kad susimaišytų skoniai. Arbūzų gabalėlius dailiai išdėliokite salotinėje, ant viršaus berkite kapotų pistacijų, dėkite brendyje mirkytų citrinų žievelių. Salotas apliekite padažu ir bent 10 min. palaikykite šaldytuve. Valgykite su desertine bandele.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668