Baklažanų užkandėlė receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Baklažanų užkandėlė


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

Vidutinio dydžio baklažanas,
nedidelis raudonasis svogūnas,
pomidoras,
šaukštas konservuotų kaparėlių,
šviežių arba džiovintų čiobrelių ir
mairūnų,
pusė šaukštelio druskos,
šaukštas aliejaus.

GAMINIMAS:

Baklažaną nuplaukite ir supjaustykite maždaug centimetro storio griežinėliais. Sudėkite į kiaurasamtį, apibarstykite druska ir palikite maždau 20 minučių pastovėti. Nuvarvinkite kaparėlius. Popieriniu rankšluoščiu nusausinkite griežinėlius. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite baklažanų griežinėlius ir pakepinkite iš abiejų pusių, kol suminkštės ir apskrus.

Apibarstykite kapotais čiobreliais ir mairūnais. Kitoje keptuvėje trumpai pakepinkite plonais griežinėliais pjaustytą svogūną. Baklažanų griežinėlius sudėkite į lėkštę, uždėkite kepto svogūno ir kubeliais pjaustyto pomidoro, berkite kaparėlių ir kapotų žolelių. Tiekite su balta duona arba virtomis bulvėmis.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668