Baravykų sriuba receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Baravykų sriuba


INGREDIENTAI:

30 g šviežių baravykų,
400 g bulvių,
2-3 nedidelių svogūnų,
50 ml aliejaus,
1 l vandens,
juodųjų pipirų žirnelių,
druskos,
2 šaukštų smulkintų krapų,
3 šaukštų grietinės.


GAMINIMAS:

Grybus nuvalykite, nuplaukite ir nusausinkite. Smulkiai sukapokite nupjaustytus kotus ir apkepinkite įkaitintame aliejuje. Atskirai pakepinkite smulkintus svogūnus. Grybų kepurėles supjaustykite plonais griežinėliais, užpilkite karštu vandeniu ir 15-20 min. pavirkite.

Sudėkite šiaudeliais pjaustytas luptas bulves, grybų kotus, svogūnus, prieskonius ir virkite, kol bulvės suminkštės. Pagal skonį pasūdykite. Prieš patiekiant sriubą užbalinkite grietine, pabarstykite žalumynais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668