Pievagrybių sriuba su "dangteliu" receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pievagrybių sriuba su "dangteliu"


INGREDIENTAI:

1 šaldytos bemielės sluoksniuotos tešlos lakšto,
250 g pievagrybių,
2 nedidelių svogūnų,
1 šaukšto sviesto,
pusės stiklinės sauso baltojo vyno,
pusės litro vištienos sultinio,
1 kiaušinio,
1 šaukšto pieno,
žiupsnelio druskos,
maltų pipirų,
peletrūnų.


GAMINIMAS:

Tešlą atšildykite. Pievagrybius nuplaukite, supjaustykite griežinėliais, o svogūnus - kubeliais. Viską apkepinkite svieste ir sudėkite į sultinį. Užvirinkite, tada supilkite vyną, sudėkite prieskonius. Tešlą šiek tiek pakočiokite, iš jos išspauskite 4 skritulius, kurių skersmuo 3 cm didesnis negu sultinio puodelio skersmuo.

Į sultinio puodelius supilkite sriubą, kiekvieną puodelį uždenkite tešlos skridinėliais, abi skridinėlio puses sutepkite kiaušinio ir pieno plakiniu. Puodelius su sriuba sudėkite ant skardos ir 10 min. pašaukite į įkaitintą orkaitę.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668