350 g raudonų saldžiųjų paprikų,
350 g geltonųjų saldžiųjų paprikų,
350 g žalių saldžiųjų paprikų,
1 l daržovių sultinio,
150 g grietinės,
žiupsnelio maltų muskatų riešutų,
po 1/2 šaukštelio kario bei džiovintų paprikų miltelių,
pagal skonį druskos, pipirų.
GAMINIMAS:
Paprikas perpjaukite į 4 dalis, išimkite sėklalizdžius ir išvirkite sultinyje. Kiekvienos spalvos paprikas sutrinkite atskirai su trupučiu sultinio, pertrinkite per sietelį į atskirus puodus ir užvirinkite. Sriuba turi būti kremo tirštumo, kitaip spalvos susimaišys.
Pagardinkite druska, pipirais, gelsvą sriubą dar ir kariu, žalią - muskatų riešutais, o raudoną - paprikų milteliais. Į visas įdėkite grietinės, išmaišykite. Patiekiant į lėkštę atsargiai pilkite po porciją visų trijų spalvų sriubos. Spalvos neturi susimaišyti.