Šventinė trispalvė sriuba receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Šventinė trispalvė sriuba


INGREDIENTAI:

350 g raudonų saldžiųjų paprikų,
350 g geltonųjų saldžiųjų paprikų,
350 g žalių saldžiųjų paprikų,
1 l daržovių sultinio,
150 g grietinės,
žiupsnelio maltų muskatų riešutų,
po 1/2 šaukštelio kario bei džiovintų paprikų miltelių,
pagal skonį druskos, pipirų.


GAMINIMAS:

Paprikas perpjaukite į 4 dalis, išimkite sėklalizdžius ir išvirkite sultinyje. Kiekvienos spalvos paprikas sutrinkite atskirai su trupučiu sultinio, pertrinkite per sietelį į atskirus puodus ir užvirinkite. Sriuba turi būti kremo tirštumo, kitaip spalvos susimaišys.

Pagardinkite druska, pipirais, gelsvą sriubą dar ir kariu, žalią - muskatų riešutais, o raudoną - paprikų milteliais. Į visas įdėkite grietinės, išmaišykite. Patiekiant į lėkštę atsargiai pilkite po porciją visų trijų spalvų sriubos. Spalvos neturi susimaišyti.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668