350 g menkės filė,
1 morkos,
400 g pekino kopūsto,
2 šaukštų aliejaus,
1/2 stiklinės ryžių,
4 šaukštų sojų padažo,
100 g konservuotų žaliųjų žirnelių,
1 šaukšto citrinų sulčių,
žiupsnio prieskoninių žolelių,
druskos.
GAMINIMAS:
Ryžius apkepkite aliejuje 5 min. Sudėkite šiaudeliais pjaustytus morką ir kopūstus, kepkite dar 5 min. Daržoves užpilkite 4 stiklinėmis karšto vandens, įpilkite 2 šaukštus sojų padažo ir virkite 15-20 min. Suberkite žaliuosius žirnelius.
Žuvies filė apšlakstykite citrinos sultimis, sudėkite ant daržovių ir virkite 10 min. Tuomet žuvį išgriebkite, supjaustykite gabaliukais. Nuimkite puodą nuo ugnies, supilkite likusį sojų padažą, įberkite prieskonių. Patiekiant žuvį įdėkite į sriubą, apibarstykite žalumynais.